Afdrukken

Nu ook fietsroutes downloaden via deze website.

Beschik je over een fietscomputer met navigatie? Dan kun je op de pagina 'Routes op Voorne-Putten' een aantal fietsroutes over Voorne-Putten en anderen downloaden. Heb je zelf een leuke route? Stuur hem naar de webbeheerder.

 

 

Team ESTRADA in ‘Tour de Rotterdam’

Erasmus MC - Tour de Rotterdam 2019 staat in het teken van ‘Samen maken we kanker kansloos’. Samen de strijd aangaan voor een betere behandeling van kanker. Op zaterdag 22 juni a.s. wordt de negende editie van Erasmus MC – Tour de Rotterdam verreden.

ESTRADA Rotterdam is sinds 2012 mede-initiatiefnemer van de Tour de Rotterdam. ESTRADA, gespecialiseerd in signing en styling van bedrijfspanden, scholen en beursstands, is ook tenuesponsor van wielerclub H2O-Geuzen Brielle en is oprecht trots dat zij dit jaar voor de derde keer op rij met het team aan de start staan bij de Tour de Rotterdam!

Met de oproep ‘Samen maken we kanker kansloos’ gaan we de strijd aan voor een betere behandeling van kanker. De deelnemersopbrengsten komen ten goede aan de verdere ontwikkeling van immuuntherapie in het Erasmus MC. U kunt het team sponsoren via de website https://tourderotterdam.daniel3daagse.nl/teams

 

 

Er staan een aantal suggesties voor toertochten en monsterritten in de rubriek 'Plannen voor dit jaar'

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Lees ook de rubriek Fiets Geometrie om te zien of jouw fiets goed staat afgesteld! cool