Fietsliefhebbers van H2O Geuzen uit Brielle vormden het fietsteam van Estrada Rotterdam. Onze passie voor de wielersport combineren met het goede doel. Zaterdag 22 juni 2019 fietsten wij de Erasmus MC - Tour de Rotterdam. Deze dag werd er gefietst voor de aanschaf van apparatuur en ondersteuning van wetenschappelijke projecten om een belangrijke stap te maken in de ontwikkeling van immuuntherapie voor patiënten met kanker. 

(Meer foto's op: https://tourderotterdam.daniel3daagse.nl/fotos)

Samen maken we kanker kansloos

 

 

 

 

In 2014 hebben acht H2O-Geuzen deel genomen aan wielerevenement de  '24 Uur van Zolder' om zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen voor de Stichting Daniel den Hoed.

Vanwege het gevoel wat dit gaf bij de deelnemers hebben een aantal leden in 2015 een gelegenheidsteam gevormd, deels bestaand uit H2O-Geuzen leden en aangevuld met bekenden tot tien fietsende deelnemers. Met de nodige begeleiding hebben ze zich ingezet voor het Ronald McDonald Kinderfonds en deelgenomen aan de HomeRide, een meer dan 500 km lange tocht van Groningen naar Maastricht, af te leggen binnen 24 uur.